Vi er Sprek og Blid Arna :-)

Vervekampanje

Sprek og Blid
Vestlandet

Sprek og blid er Vestlandets største treningskjede med 12 treningssentre i distriktene rundt Bergen – 10 fullservicesentre og 2 expressentre. Vårt mangfold og særpreg er vår styrke. Hvert senter har lokal forankring og tilbudet er tilpasset distriktet og de som bor i nærheten. Vi er rundt 200 blide ansatte som hver dag jobber for å gi våre rundt 20 000 medlemmer et trygt og godt treningsmiljø fylt med treningsglede og motivasjon.

På alle våre fullservicesentre inkludert Arna tilbyr vi gruppetimer, spinning, betjent resepsjonen, gratis barnepass, garderober med badstue, vellutstyrte styrkeavdelinger , moderne kondisjonsparker og profesjonell treningshjelp til alle nye medlemmer.

Målet vårt er å være Hordaland beste treningskjede med aktiviteter for hele familien!

Hjertelig velkommen til Sprek og blid familien du også:)


 

Thomas Ølnes
Eier og Daglig Leder

Thomas har jobbet 7 år fulltid i treningsbransjen.
Den første tiden jobbet han i SatsElixia systemet, hvor han jobbet fulltid som PT. Etter tiden i SatsElixia startet han som leder i Sprek og Blid kjeden. Der har han vært leder for Personlige trenere og senterelder på 2 av treningsentrene i Sprek og Blid. Thomas skal jobbe som Daglig leder på Sprek og Blid Arna. Utenom daglig drift, skal Thomas sitt største bidrag være ivaretagelse av kunder og samarbeidspartnere. Sammen med sine ansatte, skal de skape gode kundeopplevelser og treningsglede. Han ønsker velkommen til Arna`s flotteste treningsenter, Sprek og Blid Arna.

Arne Eilertsen
Eier og Styreleder

Arne har jobbet 7 år fulltid som Personlig Trener i treningsbransjen. Først 3 år i SatsElixia systemet, før han startet et nytt privat treningssenter ved navn Bergen PT-Senter for litt over 4 år siden. I dag har Bergen PT-Senter 26 Personlige Trenere, 2 fysioterapeuter og 1 Klinisk Ernæringsfysiolog fordelt på 4 senter. Sprek og Blid Arna skal drives i tett samarbeid med den brede kompetansen hos Bergen PT-senter. Arne sine nøkkelkvalifikasjoner ligger spesielt i menneskelige relasjoner, Personlig Trening og Coaching/motivasjon. Hans bidrag til Sprek og Blid Arna vil spesielt være oppfølging av ansatte og utvikling av senteret.