Medlemskap

 

Vil du bli medlem i Sprek og Blid?

Velg senter og tegn medlemskap i resepsjonen. Du finner oversikt over sentrene i menyen over. Vi vil om kort tid også tilby online innmelding. Om du vil trene på et annet Sprek og Blid senter enn det du er medlem hos, betaler du kun 50,- for en drop in time ved å fremvise ditt medlemskort.

Sprek og Blid har 10 fullservicesentre i distriktene rundt Bergen. Alle sentrene er unike og har spisset sitt tilbud til medlemmenes behov og ønsker. Felles for alle er at vi har mange dyktige medarbeidere, bemannet resepsjon, gruppetimer, spinning, yoga, treningsveiledere, personlig trening, barnepass og garderober. Vi har også expressinngang for lengre åpningstider både om hverdagen og i helgene, åpen hver dag hele året.

Velkommen til Sprek og Blid!

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Medlemskap

Private

Privatpersoner som ønsker å benytte flere sprek og blid sentre har også mulighet til å bli TOTAL medlem. Medlemstilbudet blir enda mer variert og spennende når en kan trene hvor som helst og når som helst!

Bedrifter

For bedrifter med ansatte som bor ulike steder i distriktene rundt Bergen, er Sprek og blid TOTAL en rettferdig og god løsning. Da kan de ansatt velge sitt nærmeste favoritt senter og samtidig ha mulighet til å trene på de andre sentrene med for eksempel kollegene sine om en ønsker det.

Treningssentre timeplaner