Medlemskap

Tilby trening av beste kvalitet på en folkelig måte der du jobber eller bor

Takk for at du ønsker bli medlem i Sprek og Blid Skogsvåg!

Vi tilbyr egentrening 24 timer i døgnet samt tilgang til gruppetrening, sirkeltrening, utetrening, fysioterapi, vektreduksjon, personlig trener, treningsveiledning, solarium, lekestue for de minste og mye mer på senter i nærheten!

Som medlem hos oss kan du også trene – uten ekstra kostnader – på følgende sentre i Bergen og omegn: S&B Straume, Ågotnes, Drotningsvik og Mathopen. Du får tilgang til alle våre fasiliteter inkludert i medlemskapet i åpningstiden, for trening 24 timer i døgnet tilkommer en kostnad på nøkkelkort (engangsavgift). Du får så mange timer med treningsveiledning du ønsker og vi har gunstige priser på fysioterapi, massasje og PT.

Vi har rabatterte priser for familieavtaler, studenter og senior (over 60 år).

Dersom du lurer på noe er det bare å ta kontakt med oss! Ring gjerne 56 90 14 75 eller send e-mail til skogsvaag@nullsprekogblid.no

Regler for booking på nett

Ved forhåndsbooking må du trekke kortet 5 min før timen eller så mister man plassen sin. Er du på venteliste må du stille på timen om du ønsker å ha ventelisteplass, for 5 min før vil du evnt rykke OPP på listen og få plass hvis noen ikke er ankommet. Å stå på venteliste betyr at man må stille på senteret i tilfelle man får plass!
Om du ikke kommer på booket klasse får du anmerkning. 3 anmerkninger på 30 dager fører til at man ikke får forhåndsbooke timer før det er gått 30 dager siden den første.

For å kunne booke på nett, logg deg inn med din mailadresse. Passordet er ditt sekssifrede fødselsnummer. Får du problemer, kontakt oss i resepsjonen!

Sprek appen

Book online

Medlemsfordeler

Som medlem i Sprek og blid har du mange medlemsfordeler.
Ved å vise frem medlemskortet ditt får du gode rabatter hos en rekke lokale og nasjonale butikker og forhandlere. Trykk på logoene for å komme til nettsiden deres.

 • DEKK OG DELER
  Inntil 55% rabatt hos Dekk og Deler Sotra AS, Straume Næringspark
 • MONNA LISA FRISØRTEAM
  20% hos Monna Lisa Frisørteam (Laksevåg, Engen og Straume)
  www.monnalisafrisor.no
 • NORBYE KUNST OG HOBBY
  10% hos Nordbye Kunst og Hobby
 • BALSAM
  10% på www.balsam.no
 • DANSEBUTIKKEN
  15% på Dansebutikken i Chr Michelsens gt og Torsvik
 • MAGNE
  Trearbeider Magne gir 10% rabatt på sine nydelige håndlagede gaveartikler i tre. Vinkasser, vinstativ, kister mm. Tlf: 90650065
 • C-OPTIKK
  C-Optikk Centrum og C-Optikk Kleppestø gir deg 15% rabatt på briller, solbriller og kontaktlinser
  www.coptikk.no
 • FOTOGRAF TRUDE BRUN
  10% rabatt på fotograferinger og forstørrelser + gratis babyfotografering (opptil 7 mnd) med en forstørrelse hos Fotograf Trude Brun Wilhelmsen 
  www.tbw.no